Recenzie ♣ Copila stea, by Jerry Spinelli

de Chucky acum 3 ani

Tin sa ii multumesc Sarei ca a laudat cartea asta in diferite postari, ca altfel n-as fi pus niciodata mana pe ea si ar fi fost tragic(desi eu n-as fi stiut asta).

La liceu din Mica nu se intampla nimic iesit din comun de obicei. De aceea, cand in prima zi de scoala toti elevii susotesc entuziasmati, naratorul nostru, Leo, se intreaba care e marea noutate. Raspunsul? Copila-Stea Caraway. Scolita acasa pana atunci, cu rochii lungi si fanteziste, un sobolan la purtator, o geanta mare cu o floarea soarelui, dar fara pic de machiaj, aceasta atrage atentia tuturor. Canta la ukulele, danseaza, pune intrebari ciudate, stie detalii despre fiecare om din liceu. E diferita, e speciala... E reala?

La inceput, Copila-Stea a reprezentat o adevarata revelatie pentru cei din liceu. I-a facut sa se redescopere, sa se bucure de viata si sa fie mai buni unii cu ceilalti. A fost un adevarat fenomen pe care era imposibil sa-l treci cu vederea. Apoi a venit invitatia de a face parte din echipa de majorete si... lucrurile au luat-o in jos.

Vă recomandăm şi