Muzica salvează vieți

de Mădălina Kruppa acum 2 ani

O odă închinată celor care iubesc muzica și care au fost salvați de ea nu doar o singură dată, dar, totodată, un roman despre dezamăgire, maturizare și recunoașterea lucrurilor mari atunci când se întâmplă.


Povestea lui Rob începe cu un top five al celor mai mari dezamăgiri suferite până atunci (din dragoste, bineînțeles). Nici în prezent nu are mai mult succes. Prietena lui, Laura, tocmai l-a părăsit, iar magazinul lui de discuri e pe un drum descendent. Singura "consolare" îi este oferită de angajații săi, Dick și Barry, cu care nu contenește să se certe și să întocmească nenumărate top five pentru toate felurile de muzică și filme.

La treizeci și cinci de ani, bilanțul vieții lui nu arată prea bine și toate greșelile pe care le-a făcut în fostele relații par să revină și în următoarele, de parcă n-ar fi existat înainte. Visele lui Rob din adolescență s-au spulberat încetul cu încetul, odată cu stadiul de adult și "întâlnirea" cu viața reală. Trecerea crucială de la un adult fără viitor și responsabilități la unul conștient se face după moartea tatălui Laurei. Acest eveniment trist îi aduce din nou față în față, îi îmboldește să-și mai dea o șansă, iar Rob își dă seama că EA e schimbarea de care are nevoie.Nu înainte să-și sune fostele prietene și să încerce să afle de ce a fost părăsit.

Citește în continuare aici.

Vă recomandăm şi