Miss Peregrine - Biblioteca sufletelor

de Mihaela Popa acum 1 an

Am această carte în bibliotecă înca din ianuarie, însa abia acum am prins momentul să o citesc, chiar dacă am aşteptat-o cu mare nerăbdare. Dar nu îmi pare rău că am aşteptat atât, din potrivă, chiar mă bucur că am citit-o acum. Am avut timp să mă dedic numai ei.

Ca de obicei, Ransom Riggs a reuşit să mă facă să nu mă pot dezlipi de carte. De la prima pagină am fost complet prinsă în lumea deosebită.

Încă de la început obstacolele prin care trece Jacob pentru a-și salva prietenii sunt mult mai intense decat în volumul precedent. Din primele pagini își descoperă un nou talent : controlarea sufletelor-pustii, talent care devine din ce în ce mai puternic. Alături de Emma trece peste toate problemele, înfruntându-le cu capul sus și dând-și toată silința pentru restabilirea unei lumi normale, fără strigoi.

În încercarea lor de luptă au parte de ajutorul lui Addison, un câine deosebit vorbitor, cu ochelari, Sharon, care reușește să îi trasporte într-o buclă dubioasă unde află o muțime de lucruri noi și stranii, ciudatul Bentham și mulți, mulți alții.


Citește recenzia pe blogul Mihaelei Popa.

Vă recomandăm şi