• Absolut tot | ediție tie-in
  • Absolut tot | ediție tie-in
Vezi statistica

Absolut tot | ediție tie-in

Nicola Yoon

Preţ: 29 10 lei
Preţ vechi:   38 80 lei -25%
Disponibilitate: Disponibilă
Votează cartea:
Bestseller internațional // Dragoste imposibilă & Dramă complexă de familie

Boala lui Maddy, protagonista cărții, este pe cât de rară, pe atât de faimoasă. Pe scurt, e alergică la lume. Nu are voie să iasă din casă, n-a mai ieșit de șaptesprezece ani. Singurii oameni pe care-i vede în carne și oase sunt mama ei și Carla, sora medicală care o îngrijește.

Dar apoi, într-o bună zi, vine la casa de alături o camionetă. Maddy se uită pe fereastră și îl vede pe el. E înalt, suplu, îmbrăcat tot în negru – tricou negru, blugi negri, teniși negri și un fes negru care-i acoperă părul în întregime. O surprinde privindu-l și se uită fix la ea. Maddy îi răspunde la fel. Numele lui e Olly.

Poate că nu putem prezice viitorul, dar putem prezice câte ceva. De exemplu, Maddy e sigură că se va îndrăgosti de Olly. Aproape sigur va fi un dezastru.

 

 

„Absolut tot” de Nicola Yoon
de Andreea Iulia Toma

Din când în când, îmi place să citesc câte o carte destinată mai degrabă copiilor sau adolescenților decât adulților. O evadare binevenită. Cel puțin așa mi s-au părut până acum incursiunile în literatura pentru cei mult mai tineri decât mine. „Absol...

citește mai mult

Vă recomandăm şi