CONCURS: Cartea Youngart esențială pentru tine.

31 mai 2018
CONCURS: Cartea Youngart esențială pentru tine.

Scrie în secțiunea de comentarii de aici ce titlu publicat de imprintul Editura ART te-a marcat/ impresionat cel mai mult și de ce și poți câștiga 10 cărți la alegere de la oricare dintre imprinturile Grupului Editorial Art.

Premiul va fi oferit celui care publică cel mai simpatic răspuns în secțiunea de comentarii a acestei postări în perioada 30 mai - 3 iunie 2018

Câștigătorul va fi anunțat și contactat în perioada 4 - 10 iunie 2018.

Regulamentul detaliat poate fi citit aici: https://goo.gl/AyJHTq

„Rar ajungi să descoperi mai intim o carte ca în ipostaza de traducător. Poate chiar mai mult chiar decât în momentul în care o scrii.
Un cititor lunecă peste fraze ca un patinator pe gheaţă. Din când în când, câteva ceva îi atrage atenţia, dar în general, lectura e relativ superficială, urmăreşte povestea pe firul ei general şi o poate rezuma la modul: "Şi s-au dus, s-au certat, şi-au dat cu toporul în cap, şi la final, s-au căsătorit."
Prin noiembrie - decembrie anul trecut, Editura Art mi-a reeditat o traducere. Castelul de sticlă de Jeannette Walls. Şi m-am bucurat foarte, foarte mult. Pentru că e vorba de o carte pe care chiar am tradus-o "într-un suflet". Într-un suflet referindu-se şi la viteză - cartea te ţinea mănunchi, şi nu aveai cum să te extragi din ea, nici să fi vrut, şi la puternicul impact emoţional, pe care Jeannette Walls îl conduce cu o artă inegalabilă, ştiind mereu ce ingredient să arunce în joc, să te agaţe şi mai tare.”
Lorena Lupu, traducătoarea volumului Castelul de sticlă de Jeannete Walls

 

 

Baftă!

Vă recomandăm şi