• Cum să spânzuri o vrăjitoare
  • Cum să spânzuri o vrăjitoare

Cum să spânzuri o vrăjitoare

Adriana Mather

Preţ: 26 63 lei
Preţ vechi:   35 50 lei -25%
Disponibilitate: Disponibilă
Votează cartea:
#Bestseller New York Times #Aventuri & Magie & Prietenie

"Cum să spânzuri o vrăjitoare" dă viaţă unor personaje fascinante din istoria vrăjitoarelor din Salem, şi le oferă şansa să se elibereze, descoperind prietenia şi dragostea.

După ce tatăl ei se îmbolnăveşte brusc, Samantha Mathers e nevoită să se mute împreună cu Vivian, mama sa vitregă, în Salem. Viaţa într-un nou oraş se dovedeşte a fi dificilă, iar să-şi facă prieteni e încă şi mai greu – căci Sam e descendenta preotului Cotton Mather, unul dintre bărbaţii responsabili pentru Procesele vrăjitoarelor din Salem. Astfel, fără să vrea, devine inamica unui grup de fete de la şcoală. Când în viaţa ei apar şi o fantomă, şi un blestem vechi de secole, iar oamenii din jur încep să moară, Sam se trezeşte aruncată direct în mijlocul unei vânători de vrăjitoare. Are ea puterea de a opri totul până nu e prea târziu?

  „E un fel de întâlnire între Fete rele şi ora de istorie, în cel mai bun mod posibil.” – revista Seventeen

„Adriana Mather scoate la lumină ce putem învăţa din lecţiile despre Procesele vrăjitoarelor din Salem cu privire la hărţuirile din prezent, şi ce putem face în legătură cu asta.“ – Bustle.com

„Îi reuşeşte un echilibru atent între ceva ce-ţi dă fiori, e amuzant şi te pune pe gânduri.” – NPR

 


Vă recomandăm şi